De Doelen 

Voor de zesde keer organiseren  musQueteer, sportcomplex Merwestein, het Duikhuis, zwemvereniging Aquarijn, Duikteam Loosdrecht, Duikcentrum Loosdrecht , ZwemAnalyse.nl en toegewijde sponsoren samen Serious Swim and Dive 2018.

In de week voor kerst lopen drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties een week lang het land door, van actie naar actie. Ze gaan 24/7 op een barre tocht door heel Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht: de stad waar 3FM Serious Request in 2004 begon.

De opbrengst van 3FM Serious Request 2018 wordt besteed aan drie aspecten van hulpverlening van het Rode Kruis, dat levens redt in binnen- en buitenland. Dit doen zij met het geven van reanimatiecursussen en het plaatsen van AEDs in Nederland, met het voorspellen van rampen, waarschuwen en beschermen van mensen tegen natuurgeweld, en met het bieden van noodhulp bij oorlogen en conflicten, zoals medicijnen, eten, drinken en opvang.

We gaan 7 uur zwemmen, recreatief en in estafettevorm en duiken om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ben jij benieuwd hoe jij hier je steentje aan bij kan dragen?


Meer weten? klik hier