Voor de zesde keer organiseren  musQueteer, sportcomplex Merwestein, het Duikhuis, zwemvereniging Aquarijn, Duikteam Loosdrecht, Duikcentrum Loosdrecht , ZwemAnalyse.nl en toegewijde sponsoren samen Serious Swim and Dive 2018.

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld ophalen voor drie Rode Kruis doelen "Reanimatie in Nederland", "Bescherming tegen natuurgeweld" en "Noodhulp bij oorlog en conflicten". Serious Swim & Dive doet ook dit jaar mee omde Rode Kruis doelen te ondersteunen. 

We gaan 7 uur zwemmen, recreatief en in estafettevorm en duiken om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ben jij benieuwd hoe jij hier je steentje aan bij kan dragen? Bij Serious Swim and Dive is er voor iedereen iets te doen; recreatief zwemmen, of in estafettevorm. Individueel, of in een team. Er is zelfs een deel van het bad voor duikers gereserveerd, ook voor als je nog geen duikbrevet hebt! Kortom, schrijf je in en steun samen met ons Serious Request!

Iedereen met een zwemdiploma A en/of duikbrevet is van harte welkom! Ook als je geen duikbrevet hebt, kun je onder water! Door je in te schrijven via het inschrijfformulier, is het mogelijk een introductieduik (vanaf 8 jaar) te maken onder begeleiding van een duikinstructeur.

 Programma Serious Swim & Dive 2018 is nog in voorbereiding
Vrijwilligers gezocht! Voor het evenement zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de
volgende logistieke taken:
  • Opzetten van podiadelen
  • Ontvangst deelnemers
  • Klaarzetten van het avondeten en de midnight BBQ
  • Opruimen (vooral in de ochtend om 00:00)
  • Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@seriousswim.com of via de website onder ‘Vrijwilligers’
Tot slot nog een aantal praktische zaken:

  • Publiek is welkom en toegang is gratis. Toeschouwers kunnen voor €5 mee eten.
  • De Zeemeerminclinic kan vanaf 8 jaar voor kinderen met A+B diploma en kledingmaat 128-176, schoenmaat 31-37)Mail gerust je vragen of opmerkingen naar info@seriousswim.com.
Succes met het vinden van sponsoren en graag tot zaterdag 22 december!

Sportieve groet,
De Serious Swim & Dive organisatie


    

Praktische Informatie

locatie

Sport-en Envenementencomplex
Merwestein
Merweplein 1, 3432GN
Nieuwegein

event datum

21/12/2019 om 17:00
tot 22/12/2019 om 00:00

deelnemers

Iedereen met een zwemdiploma